De vakanties zijn een tijd van vrolijkheid en het maken van veel mooie herinneringen met onze familie en vrienden. U of een van uw vrienden heeft ongetwijfeld veel foto’s gemaakt van alle geweldige bijeenkomsten, feesten en evenementen. In plaats van deze foto’s te laten wegkwijnen op uw smartphone of sociale mediaplatforms, waarom zou u ze dan niet laten inlijsten? Hier zijn enkele goede redenen waarom u zou moeten overwegen om uw foto’s en al het andere dat voor u van belang is, in te grote fotolijsten:

Het beschermt je herinneringen, kunst en memorabilia – Heb je een favoriete foto van jou en je vrienden van een geweldige reis die je net hebt gemaakt? Misschien heb je een gesigneerde foto van je favoriete muzikant, een prachtig kunstwerk dat je hebt voltooid of zelfs een afdruk van je favoriete artiest. Bescherm deze belangrijke dingen tegen de elementen door ze in te lijsten! U kunt er extra goed voor zorgen door ervoor te kiezen ze archivistisch te monteren, te ontwerpen met zuurvrije matten en een UV-beschermend glas te gebruiken dat 99% van het schadelijke licht filtert.

Het geeft je ruimte wat pit – Als je je foto’s en kunstwerken wilt laten zien, plaats ze dan niet gewoon tegen een ander object op een tafel of hang het canvas aan de muur. Zet het in een lijst! Het beschermt niet alleen uw herinneringen en hard werken, maar het zal ook een statement maken op uw muren.

Het zorgt ervoor dat uw foto nog meer opvalt – Een foto op zich is een kunstwerk, maar er is gewoon iets met een ingelijste foto dat het nog indrukwekkender maakt. De lijst en mat die u kiest, kunnen bijdragen aan het gevoel dat u op elke foto wilt weergeven. Kies de perfecte textuur, kleur en stijl die het beste werken voor uw dierbare herinnering.

Het zorgt ervoor dat een attent cadeau nog meer opvalt – Als u iemand iets wilt geven dat u zelf hebt gemaakt, dierbare familiememorabilia of feestelijke foto’s van deze feestdagen, raden we u ten zeerste aan om het eerst in te lijsten. Door het kader kan het onderwerp binnenin nog meer opvallen en komt uw bedachtzaamheid beter tot uiting in het kader dat u selecteert voor uw vriend of familielid. Bovendien kunnen ze het meteen weergeven!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *